محل تبلیغات شما

راهنمای جامع تدوین استراتژی سئو

جمله ای که شاید امروزه در دیجیتال مارکتینگ بسیار  رایج باشد این است که بهینه سازی وب‌سایت و یا همان سئو این روزها مانند گذشته نیست. شاید تا حدودی درست باشد، استراتژی سئو ممکن است هر ساله تغییراتی را لازم داشته باشد. این مطلب از وب‌سایت ابوالفضل دانش به راهنمایی جامع برای تدوین استراتژی سئو خواهد پرداخت.

این روزها اکثر کسب و کارها از موارد پایه ای سئو و دلیل اهمیت آن در موفقیت کسب و کار تا حدودی اطلاع دارند. اگرچه زمانی که صحبت از توسعه‌ی استراتژی سئو برای کسب و کار به میان می‌آید، تنها تولید محتوا برای کلیدواژه‌هایی که مشتریان به جستجوی‌ آن‌ها می‌پردازند هم سخت و هم کاملاً غلط است.

استراتژی سئو چیست؟

استراتژی سئو به پروسه‌ی سازمان دهی محتوای یک وب‌سایت توسط موضوع گفته می‌شود، این سازمان دهی باعث خواهد شد که موتورهای جستجو مانند گوگل زمانی که کاربری به جستجوی موضوعی می‌پردازد منظور و هدف او را بفهمند. بهینه سازی یک صفحه‌ی وب حول محورها موضوعات و سپس کلیدواژه‌ی مرتبط با آن موضوعات، باعث خواهد شد تا از نظر موتورهای جستجو متخصص به نظر رسیده و رتبه‌ی بالایی برای کلیدواژه‌های طولانی مرتبط با آن موضوعات کسب کنید.

متخصص سئو چه کسی است؟

بهینه سازهای موتورهای جستجو و یا همان متخصصین سئو افرادی هستند که به یک وب‌سایت کمک می‌کنند تا در صفحه‌ی نتایج جستجو رتبه‌ی بهتری داشته و ترافیک طبیعی بیشتری کسب کند. به طور خاص می‌توان گفت یک متخصص سئو در حقیقت یک استراتژیست متخصص در زمینه‌ی محتوا است که به یک کسب و کار در جهت پاسخ دهی به پرسش‌هایی که افراد از طریق موتورهای جستجو بیان می‌کنند یاری می‌رساند.

در ادامه با سه مدل از انواع سئو که یک استراتژیست سئو می‌تواند بر آن تمرکز کند آشنا می‌شویم:

On-page SEO: این نوع از سئو بر محتوایی که در صفحه‌ها وجود دارد و نحوه‌ی بهینه سازی آن در جهت کسب رتبه‌ی بالاتر برای کلیدواژه‌ی مشخص تمرکز دارد.

Off-page SEO: این نوع از سئو بر لینک‌هایی که از وب‌سایت‌های دیگر به وب‌سایت مورد نظور ارجاع داده می‌شوند تمرکز می‌کند. تعداد بک‌ لینک‌ها و وب‌سایت‌هایی که آن بک لینک‌ها را به وب‌سایت مورد نظر ایجاد کرده اند به شما کمک خواهد کرد تا در نظر موتور جستجو وب‌سایتی معتبر و قابل اطمینان خلق کنید. همین موضوع باعث می‌شود تا وب‌سایت شما در نتایج موتورهای جستجو رتبه‌ی بالاتری کسب کند.

سئو فنی (Technical SEO): در نهایت سئو فنی بر ساختار یک وب‌سایت تمرکز داشته و به بررسی ساختاری هر کدام از صفحات آن می‌پردازد. گوگل همان قدر که به محتوای یک وب‌سایت اهمیت می‌دهد برای کد یک وب‌سایت نیز ارزش قائل است. همین موضوع سئو فنی را به فاکتوری مهم در رتبه بندی وب‌سایت تبدیل می‌کند.

به خاطر داشته باشید این طور نیست که کسب و کارها دقیقاً از یک روش بتوانند وب‌سایت خود را بهینه سازی کنند و بنابراین متخصص و یا مشاور سئو پروسه‌ی منحصر بفردی را در بهینه سازی وب‌سایت خواهد داشت. این وظیفه‌ی متخصص سئو است که صنعت مورد نظر را به خوبی شناخته و موارد مهم در نظر مخاطبان را درک کند. در نهایت او به تدوین و توسعه‌ی یک استراتژی سئو پرداخته و محتوایی مناسب را در برابر دیدگان مخاطبان قرار خواهد داد.

تدوین استراتژی سئو

با در نظر داشتن این موارد می‌توان گفت مواردی که در ادامه آمده به شما کمک خواهد کرد تا مطمئن شوید تمامی موارد پایه ای در بهینه سازی وب‌سایت پوشش داده خواهد شد.

از موضوعات یک فهرست تهیه کنید.

کلیدواژه‌ها قلب سئو هستند، اما در حقیقت آن‌ها دیگر اولین گام در رشد طبیعی یک وب‌سایت نیستند. اولین قدم شما تهیه‌ی فهرستی از موضوعاتی است که از این ماه تا ماه بعدی قرار است پوشش داده شود.

برای شروع، لیستی مشتمل بر ۱۰ کلمه و واژه‌ی کوتاه مرتبط با محصول و یا خدمات مورد نظر تهیه کنید. می‌توانید برای این کار  از یکی از ابزارهای گوگل به نام ‘Google’s Keyword Tool’ با هدف میزان جستجوی عبارات پیشنهادی استفاده کنید. شما این موضوعات را با کلیدواژه‌های کوتاه و رایج ربط می‌دهید، ولی در واقع هیچ پست بلاگ مشخصی برای این کلیدواژه‌ها تعیین نکرده اید. اگر به تازگی بهینه سازی وب‌سایت را آغاز کرده باشید این کلیدواژه‌ها برای کسب رتبه‌ی بالا در گوگل بسیار رقابت پذیر هستند.

با استفاده از حجم جستجو و رقابتی که اندازه گیری کرده اید لیست خود را به ۱۰ تا ۱۵ کلیدواژه‌ی کوتاهی که برای شما مهم تلقی می‌گردند کاهش دهید. سپس لیست خود را بر اساس میزان جستجوی ماهانه و میزان مرتبط بودن با کسب و کار خود اولویت بندی کنید.

لیستی از کلیدواژه‌های طولانی بر اساس همان موضوعات تهیه کنید.

این همان نقطه ایست که بهینه سازی صفحات برای کلیدواژه‌های مشخص آغاز می‌گردد. برای هر قطبی که انتخاب کرده اید از ابزار کلیدواژه در جهت تعیین ۵ تا ۱۰ کلیدواژه‌ی طولانی که عمیق‌تر به موضوع مورد نظر می‌پردازد استفاده کنید. برای مثال، ما مرتباً محتوا با موضوع سئو تولید می‌کنیم، اما هنوز کسب رتبه‌ی بالا در گوگل برای این واژه‌ی بسیار محبوب کار دشواری است. همچنین خطر رقابت با محتوایی که خودمان تولید کرده ایم و همان کلیدواژه را مورد هدف قرار داده و احتمالاً همان صفحه‌ی نتایج جستجو وجود دارد. بنابراین ما بر اساس عبارت‌های مورد جستجو محتوا تولید کرده، تصاویر را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کرده و استراتژی سئو را تدوین می‌کنیم.

از زیر مجموعه‌های حاصله استفاده کنید تا پست‌های بلاگ و یا ایده‌هایی برای صفحات وب که مفهومی مشخص را در هر کدام از موضوعات اصلی پوشش می‌دهند تعیین نمایید. زیر مجموعه‌ها را در ابزار کلیدواژه بررسی کنید تا کلیدواژه‌های طولانی‌تر برای پست‌های بلاگ بیابید.

این مجموعه‌ها با یکدیگر یک خوشه را تشکیل می‌دهند. بنابراین اگر شما ۱۰ موضوع اصلی داشته باشید هر کدام از آن‌ها می‌بایست برای خوشه ای که از ۵ تا ۱۰ زیرمجموعه تشکیل شده اند آماده شده باشد. این مدل از سئو خوشه‌ی موضوعی (topic cluster) نامیده می‌شود و الگوریتم‌های مدرن موتورهای جستجو وابسته به آن‌هاست تا کاربران را به سمت اطلاعاتی که به دنبال آن هستند هدایت کند. می‌توان گفت هر چقدر محتوای شما از موضوع مشخص‌تری برخوردار باشد، نیازهای خاص مخاطبان شما را بیشتر نشانه می‌گیرد.

برای هر کدام از موضوعات صفحات مشخصی بسازید.

زمانی که صحبت از وب‌سایتها و رتبه بندی در موتورهای جستجو به میان می‌آید، تلاش برای ایجاد یک صفحه که مجموعه ای از کلیدواژه‌های مفید تقریباً غیر ممکن خواهد بود. بنابراین لازم است برای موضوعاتی که در گام‌های قبلی جمع آوری کرده اید به تفکیک صفحاتی با کیفیت که در آن‌ها از کلیدواژه‌های طولانی استفاده شده است ایجاد کنید. هر کدام از موضوعات اصلی را مانند جدولی از محتوا که بتوانید نیازهای مشخص خوانندگان را در آن‌ها پوشش دهید در نظر بگیرید.

از لیست کلیدواژه‌ها برای تعیین تعداد صفحاتی که می‌بایست برای آن‌ها محتوا تولید شود استفاده کنید. در نهایت تعداد موضوعاتی که برای آن‌ها صفحه ایجاد می‌کنید می‌بایست با تعداد محصولات، خدمات و یا موقعیت‌های جغرافیایی که کسب و کار شما داراست همخوانی داشته باشد. با این کار باعث خواهد شد مشتریانتان شما را بسیار راحت تر پیدا کنند.

هر کدام از صفحه‌ها بایستی محتوای مرتبط با مشتریان شما و همینطور لینک‌ها و تصویرهای مشخص را شامل شود تا باعث بهبود تجربه‌ی کاربر از کار کردن با وب‌سایت شما گردد.

https://kojagard.ir/wp-content/uploads/2020/04/image001-00100.jpg

یک بلاگ تهیه کنید.

وبلاگ نویسی روشی فوق العاده در جهت کسب رتبه‌ی بهتر برای کلیدواژه‌ها و درگیر کردن مخاطبان وب‌سایت به شمار می‌رود. به علاوه، هر پست وبلاگ برای شما به منزله‌ی موقعیتی جدید در جهت کسب رتبه‌ی بهتر در موتورهای جستجو به حساب می‌آید. اگر کسب و کار شما دارای یک وبلاگ نیست بهتر است به فکر ایجاد یک وبلاگ مناسب باشید. این دقیقاً همان جایی‌ست که کسب و کار شما دیده خواهد شد.

مادامی که هر پست وبلاگتان را می‌نویسید بایستی سه موردی که در ادامه آمده است را انجام دهید:

  • کلیدواژه‌های طولانی را بیشتر از چهار بار در یک صفحه استفاده نکنید.
  • به صفحات اصلی موضوعی که برای آن پستی می‌نویسد لینک‌هایی ایجاد کنید. این کار را می‌توانید با برچسب‌هایی که در سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنید انجام دهید.
  • زمانی که هر پست وبلاگ را منتشر می‌کنید داخل آن به صفحات اصلی که آن موضوع خاص را ساپورت می‌کند لینک کنید.

برای بهبود اعتبار صفحه هر هفته وبلاگ نویسی کنید.

نیاز نیست تمامی پست‌هایی که می‌نویسید به یک خوشه‌ی موضوعی متعلق باشد. نوشتن در مورد موضوعاتی که مشتریان شما به آن‌ها اهمیت می‌دهند نیز ارزشمند است و به بهبود اعتبار شما نزد گوگل کمک خواهد کرد. با اضافه کردن محتوا در مورد موضوعات مهم گوگل به دامنه‌ی شما توجه بیشتری خواهد کرد.

با در نظر گرفتن این مطلب، یک بار در هفته به نوشتن مطالبی بپردازید که برای کاربران شما مهم است، حتی اگر آن مطالب در خوشه‌ی موضوعات شما جایی نداشته باشند. لیست خود را به روز نگه داشته و آن‌ها را بر اساس میزان توجه به صفحات وبی که ایجاد کرده اید اولویت بندی نمایید.

برنامه ای برای لینک سازی خلق کنید.

در سال ۲۰۱۹ مدل خوشه‌ی موضوعی راه پیشرفت شما در سئو است، اما تنها راهی نیست که محتوای تولید شده‌ی شما از طریق آن می‌تواند رتبه‌ی بالاتر کسب کند. پنج گامی که در بالا ذکر شد همگی در زیر شاخه‌ی on-page SEO قرار دارند. لینک سازی روشی مهم در مدل off-page SEO و همینطور یکی از مهم‌ترین فاکتورها در تعیین رتبه‌ی صفحه‌ی شما در موتور جستجو خواهد بود. لینک سازی پروسه‌ی جذب بک لینک به وب‌سایت شما از وب‌سایت‌های دیگر است. به طور کلی هر چقدر اعتبار وب‌سایتی که به شما لینکی را ایجاد می‌کند بیشتر باشد، تأثیری که در رتبه بندی خواهد داشت بیشتر خواهد بود.

بنابراین زمانی را به یافتن تمام راه‌هایی که می‌توانید بک لینک کسب کنید اختصاص دهید. می‌توانید این کار را با کسب و کارهای محلی کوچک آغاز کنید؛ در ازای به اشتراک گذاری مطالب آن‌ها درخواست کنید تا به وب‌سایت شما لینک کنند. یکی دیگر از روش‌های فوق العاده کارآمد در ایجاد بک لینک انتشار مقاله‌هایی مرتبط با رویدادها و اخبار جدید است. مطالب بیشتر در مورد نحوه‌ی ایجاد بک لینک و لینک سازی را می‌توانید با کلیک بر روی لینک مطاله کنید.

تمامی تصاویر و کلیپ‌ها را قبل از قرار دادن در وب‌سایتتان فشره کنید.

این موضوع گامی کوچک اما مهم در پروسه‌ی سئو به شمار می‌رود. همانطور که وبلاگ یا وب‌سایت شما رشد می‌کند یقیناً تصاویر و یا ویدئوهای بیشتری خواهید داشت. این ابزارهای بصری به جلب توجه کاربران کمک خواهد کرد. اما باید بدانید این ابزارهای تصویری فایل‌های کامپیوتری هستند و فایل‌های کامپیوتری اندازه‌های مشخصی دارند. به طور کلی هر چقدر اندازه‌ی یک فایل بزرگ‌تر باشد نشان دادن آن به کابران برای یک مرورگر وب سخت تر خواهد بود. لازم به ذکر است سرعت یک صفحه‌ی وب یکی از مهم‌ترین فاکتورها در رتبه بندی وب‌سایت به شمار می‌رود.

بنابراین هر چقدر فایل از اندازه‌ی کوچک‌تری برخوردار باشد وب‌سایت شما و تصاویر محتوایی که تولید کرده اید سریع‌تر به نمایش در خواهد آمد. در نتیجه امکان کسب رتبه‌ی بالاتر در صفحه‌ی نتایج جستجو محتمل‌تر خواهد بود.

به روز باشید.

فضای موتورهای جستجو همواره در حال به روز رسانی‌هایی است. شاید به روز ماندن و آگاهی از تمامی مواردی که در سئو مهم هستند کار دشواری باشد، اما منابع آنلاین زیادی وجود دارند که از طریق آن‌ها می‌توانید از دانش به روز سئو عقب نمانید.

موفقیت محتوایی که تولید کرده اید را دنبال و اندازه گیری کنید.

سئو تلاش و زمان زیادی را می‌طلبد. اگر نتیجه‌ی کار خود را نبینید این همه تلاش و زمان چه سودی خواهد داشت؟ معیارهای بسیار زیادی وجود دارند که از طریق آن‌ها می‌توانید میزان موفقیت خود را اندازه گیری نمایید. اصولاً مهم‌ترین معیاری که لازم است در نظر گرفته شود ترافیک ارگانیک است. بنابراین لازم است به دنبال ابزاری باشید که توسط آن بتوانید هم ترافیک طبیعی را اندازه گیری کنید و هم بتوانید میزان ترافیکی که هر صفحه‌ی شما برای کلیدواژه‌های مشخص کسب کرده است را بررسی نمایید.

داشبورد ماهیانه ای که با اکسل، گوگل شیت و یا پکیج آنالیتیکس وب ایجاد باشد درست کنید. از این طریق می‌توانید میزان ترافیک ارگانیکی که به وب‌سایت شما سرازیر می‌شود را تحت نظر داشته باشید.

ثبت علامت تجاری و ثبت برند چگونه انجام میگردد

دانلود آهنگ های ایرانی

تولید توری و پرده مغناطیسی + تهیه ملزومات

سئو ,یک ,وب‌سایت ,کسب ,جستجو ,کار ,موتورهای جستجو ,کسب و ,بهینه سازی ,که در ,استراتژی سئو ,صفحه‌ی نتایج جستجو ,طریق آن‌ها می‌توانید ,جامع تدوین استراتژی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ثبت شرکت - ثبت شرکت مسئولیت محدود وبلاگ نمایندگی شیخ بهایی تولید محتوا Gale's collection دانلود آهنگ جدید نمایندگی ارتش belchicomi اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها وب دخترای بلا ساعت مچی مردانه ارزان